вівторок, 08 липня 2008 13:36

Григорович: Зіткнення у Севастополі були проплачені

Протистояння в Севастополі з військовослужбовцями ВМС України було кимось проплачено, і це належить з"ясувати правоохоронним органам України.

Про це "Новому Регіону" заявила депутат Лілія Григорович від "Нашої України".

"Я не сумніваюся, що цей акт вандалізму був замовленим і спланованим. Я думаю, що правоохоронні органи повинні розібратися, хто саме проплатив цю акцію, але я знаю точно, що сьогодні просто так ніхто нікуди не ходить, не пікетує і не розбиває таблички. Це - проплачена політична акція", - сказала вона.

"Всім відомо, що, на жаль, в тому ж Криму переважають громадяни, які не читали справжньої історії України, не знають, хто вони і що вони, адже та версія, яку нам пропонували у вигляді історії УРСР в 8 класі, сьогодні не витримує ніякої критики. Через це ми маємо національну амнезію, не знаємо, хто ми і що ми. Тому завжди дуже просто знайти якогось ворога, пам"ятний знак в Севастополі, адже люди нічого, по суті не знають, а продовжують жити совковими брендами "аби не було війни, буде комунізм".

На таких тупих і примітивних брендах завжди легко зібрати 100 осіб і організувати відповідні акції", - пояснила Григорович, пише Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Григорович: Зіткнення у Севастополі були проплачені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі