середа, 18 квітня 2007 16:50

Григорович нагадала подробиці діяльності Станік на посаді міністра юстиції

"Сьогодні, коли судді КС вирішують долю українського народу, є важливим питання "А судді хто?". На мою думку, суспільство повинне знати ким є суддя-доповідач", - сказала Лілія Григорович.

"Я хочу згадати зовсім ще не забуті і не стерті в історії факти роботи Сюзанни Романівни на посаді міністра юстиції. Це була епоха кучмізму, епоха дерибану і становлення олігархів. Саме тоді почали прориватися голоси багатьох людей обкрадених структурою, яка була створена за ініціативою Станік і називалася "Укрспецюст". "Укрспецюст" фактично займався реалізацією арештованого та конфіскованого майна. Будівлі, машини, техніка, сільськогосподарські угіддя оцінювалися за копійки, і по суті, роздаровувалися або продавалися. Це було таке собі піратство, флібустьєрство під прикриттям "Укрспецюсту", - розповіла Григорович.

"Згодом у спішному порядку з допомогою Медведчука Сюзанна Романівна була залучена до дипломатичної діяльності, а під завісу епохи Медведчука - інкорпорована в КС тим самим "українським антикризовим менеджером", - зазначила вона.

"Зважаючи на усі обставини, що склалися сьогодні навколо КС, мені здається, що тільки український народ, а саме він і є головним джерелом влади, здатен розв"язати політичну кризу в країні", - наголосила Григорович, передає прес-служба "Нашої України".
Зараз ви читаєте новину «Григорович нагадала подробиці діяльності Станік на посаді міністра юстиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі