вівторок, 04 листопада 2008 13:36

Гриценко вигадує казки і радить Тимошенко прочитати книжку (ФОТО)

У екс-мінстра оборони Анатолія Гриценка четверо дітей. Двоє старших від першого шлюбу і двоє молодших від другого. 4-річній доньці і 10-річному синові батько історії не читає. Для малюків він їх вигадує.

"Головними героями казок є спочатку чотирирічна дівчинка і десятирічний хлопчик, наступного дня - 5-річна дівчинка і 11-річний хлопчик, і так по наростаючій. Таким чином, я доводжу цей сюжет до весілля. Намагаюся розповідати оптимістичні речі, а з іншого боку - повчальні. Я розповідаю про стосунки між людьми за допомогою різних персонажів - їжачків, зайців, телят і кошенят.

Одного разу стався цікавий випадок: моя дружина (заступник головного редактора газети "Дзеркало тижня" Юлія Мостова ) поставила диктофон, записала мої казки і запитала: Чом би тобі не видати книжку зі своїми казками? Це мене трохи збентежило".

Сам же екс - міністр любить читати книги. Нещодавно прочитав декілька книг Тома Кленсі і Фредеріка Форсайта. А зараз він читає одну з улюблених книг Маргарет Тетчер під назвою "Так, пане міністр!"

"Ця книга примітна тим, що в яскравому образі описується, як провалюється на посту міністра той, хто випадково туди потрапив. І дуже співзвучна з тими подіям, які за моїми спостереженнями, сталися в трьох урядах. Я б порадив прочитати тим, хто хоче стати міністром й наступну книгу - "Так, пане прем"єр-міністр!", яку потрібно прочитати і тим, хто хоче стати главою уряду", - каже Гриценко.

Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Гриценко вигадує казки і радить Тимошенко прочитати книжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі