понеділок, 10 листопада 2008 14:40

Гриценко підтримає будь-яку ефективну парламентську коаліцію

Депутат Верховної Ради, глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко готовий підтримати будь-яку ефективну парламентську коаліцію.

Як повідомляє прес-служба депутата, Гриценко відзначив, що керівництво держави стоїть на краю прірви "і дивиться, скільки з нас і як швидко туди впаде, а дехто ще і підштовхує".

"Я прямо кажу і колегам з Партії регіонів, і з БЮТ, і іншим: створюйте коаліцію, будь-яку. Я готовий як депутат підтримати її голосом, якщо вона нормально працюватиме", - сказав Гриценко.

На його переконання, президентові Віктору Ющенку, прем"єр-міністрові Юлії Тимошенко, лідерові Партії регіонів Віктору Януковичу потрібно сісти за стіл переговорів і знайти спільне рішення виходу з кризи.

"Це те, що я вітатиму. Інакше спочатку десятки тисяч, потім сотні з тризмінної роботи ходитимуть на роботу по два дні на тиждень, потім їх відправлять до примусових неоплачуваних відпусток, потім, окрім тих, що вже зупинилися, зупиняться і інші сектори економіки України, потім перестане поповнюватися бюджет", - сказав депутат.

Крім того, Гриценко закликає президента, прем"єра і керівників найбільших фракцій парламенту не перешкоджати роботі Верховної Ради. "Парламент може вже завтра почати ефективно працювати, якщо вирішать вожді", - переконаний він, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко підтримає будь-яку ефективну парламентську коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі