четвер, 03 лютого 2011 20:51

Гриценко не бачить вождів у майбутній партії

Гриценко не бачить вождів у майбутній партії

До нової об'єднаної партії увійдуть люди, в яких амбіції вождізму відійдуть на десятий план.Про це заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Як повідомляє сайт Гриценка, політик зазначив, що переговорний процес щодо об'єднання опозиційних політсил триває вже третій місяць, і чим він завершиться буде оголошено потім.

Нардеп переконаний, до об'єднаної партії увійдуть ті люди, які знайдуть спільну платформу, в яких амбіції вождізму відійдуть на десятий план і котрі сформують спільну позицію.

За його словами, "Громадянська позиція" зацікавлена в тому, щоб познімати всі протиріччя і створити дійсно потужну об'єднану партію.

"І не тільки з тих облич, які багато хто знає, а залучити й нових людей, які проявили себе відповідально", - додав Гриценко.

Він упевнений, щоб протидіяти владі, "яка діє як бульдозер", потрібно згрупуватися.

Як повідомлялося раніше, у ЗМІ з'явилась інформація про переговори, що ведуться між партіями "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейською партією України та Українською республіканською партією "Собор" про об'єднання або створення єдиної опозиційної партії.

24 січня цього року Гриценко заявив, що питання про можливе об'єднання опозиційних партій вирішиться за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не бачить вождів у майбутній партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі