вівторок, 01 червня 2010 12:19

Гриценко: Янукович призначив начальником Генштабу відданого бійця

Гриценко: Янукович призначив начальником Генштабу відданого бійця

Президент України Віктор Янукович призначив начальником Генштабу відданого бійця.

Про це, коментуючи призначення начальником Генштаба Григорія Педченка, заявив екс-міністр оборони Анатолій Гриценко у своєму блозі.

"Педченко – відданий боєць! Виборчих битв. Був довіреною особою. Самого Лідера! Член Партії Регіонів. Член фракції Партії Регіонів в Одеській облраді. Буде правильним воєначальником.Того й не ламав голову Главковерх: кого начальником Генштабу призначити? Вирішив швидко і мудро: нема чого ризикувати – призначу "свого", генерала Педченка"

Гриценко також зазначив, що армія не є пріоритетом для Януковича і, навіть, якби Педченко хотів щось змінити, йому б не дозволив це зробити бюджет.

"Бо хіба армія сьогодні для Главковерха – пріоритет? Голова лише пухне від її проблем і реформ. Сто днів от уже минає, а як правильно визначити чисельність армії, хоча б на один рік – так толком ніхто й не доповів?! Як треба розвивати армію – тим більше. Тільки ходять і просять, аби бюджет збільшили", - резюмував Гриценко.

Нагадаємо, що 31 травня Президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення Григорія Педченка начальником Генерального штабу.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Янукович призначив начальником Генштабу відданого бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі