понеділок, 31 травня 2010 19:12

Янукович призначив начальника Генштабу

Янукович призначив начальника Генштабу

Президент України Віктор Янукович призначив Григорія Педченка начальником Генерального штабу - Головнокомандуючим Збройних Сил України.

"Призначити генерал-лейтенанта Григорія Педченка начальником Генерального штабу - Головнокомандуючим Збройних Сил України", - йдеться в указі президента N 656/2010 від 31 травня, розміщеного на сайті глави держави в понеділок.

Як повідомлялося у суботу, начальник Генерального штабу - Головнокомандуючий Збройних Сил України генерал армії Іван Свида подав рапорт про відставку.

Пояснюючи причини такого рішення І.Свида відзначив: "Як офіцер і відповідальна людина, я готовий працювати в складних умовах на зміцнення оборони країни. У ситуації, що склалася, я визнаю право президента реалізувати його бачення шляхів розвитку Збройних Сил. Він це робитиме з іншим начальником Генерального штабу".

"За посаду я не тримаюся. Вдячний генералам, офіцером, усьому особовому складу Збройних Сил за ті непрості і відповідальні завдання, які нам спільно вдалося реалізувати на користь зміцнення обороноздатності України. Честь маю", - підкреслив І.Свида.

Зараз ви читаєте новину «Янукович призначив начальника Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі