вівторок, 19 серпня 2014 12:10

Говорити про зустріч Путіна з Порошенком ще зарано - Кремль

Говорити про зустріч Путіна з Порошенком ще зарано - Кремль
Дмитро Пєско. Фото: 112.ua

Говорити про можливі переговори президента Росії Володимира Путіна з українським лідером Петром Порошенко поки передчасно.

Про це заявив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, пише РІА Новости.

"Переговори непрості, тому можливі найрізноманітніші формати, ще раз повторюю, але коли і як - це поки говорити передчасно", - сказав Пєсков в інтерв'ю "Комсомольській правді".

Він додав, що переговори на вищому рівні проходять після того, як вони добре підготовлені. На питання про те, чи буде російська сторона готуватися до таких переговорів, Пєсков відповів: "Звичайно, так".

"Переговори ведуться на різних рівнях і активно, зараз прикладаються зусилля для пошуку механізмів врегулювання внутрішньоукраїнського кризи. Факт хороший, явище втішне, але в якому саме форматі вони, ці переговори, будуть продовжуватися... Про остаточні домовленості говорити б не хотів", - сказав прес-секретар президента РФ.

"Напевно, перш за все потрібно виходити з висновку, який зробив міністр Лавров за підсумками своїх контактів в Берліні - про те, що є певний прогрес. Тобто, з'явився дуже обережний оптимізм, але як буде розвиватися ситуація далі, невідомо, вперед забігати б не хотілося", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Говорити про зустріч Путіна з Порошенком ще зарано - Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі