понеділок, 08 квітня 2019 17:44

Готові пробачити 12 тисяч життів - облаяли українську делегацію

Готові пробачити 12 тисяч життів - облаяли українську делегацію
Керівник німецької делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Андреас Нік допустив неприйнятну поведінку щодо народних депутатів України на неформальному засіданні політичної групи Європейської народної партії Фото: d.digests.nhub.news

Керівник німецької делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Андреас Нік поводився еприйнятно щодо народних депутатів України на неформальному засіданні політичної групи Європейської народної партії.

Про це повідомив журналістам у Страсбурзі народний депутат Борислав Береза, пише "Українська правда".

"На жаль, все складається саме так, як бажають лобісти Росії. Але тільки у плані сценарію. Те, що вчора відбувалося, неможливо назвати дебатами або обговоренням. Представники Німеччини висловилися брутальною лайкою в бік української делегації. Була ненормативна лексика. Таке вперше взагалі можна було почути у спілкуванні з делегатами ПАРЄ", - сказав Береза.

Він уточнив, що головним питанням на цій закритій зустрічі була позиція Європейської народної партії щодо зміни регламенту ПАРЄ, щоб забезпечити можливість повернення російської делегації до Асамблеї.

"Коли їх вимусили визнати, що це проводиться для росіян, тоді ми порушили головне питання: що для вас важливіше - гроші або принципи? Ми запитали: чому ви готові пробачити Росії 12 тисяч життів, які українці віддали? Після цього розпочалася лайка німців", - заявив Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори провели чудово, але потрібні теледебати - європейські спостерігачі

Зокрема, за його словами, керівник німецької делегації Андреас Нік "повівся як людина, яка, мабуть, дуже довго спілкується з Росією і перейняла навички гопоти".

Прибічники Росії в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) мають план з допомогою якого організація не зможе накладати санкції на РФ.

Керівники політичних груп, комітетів ПАРЄ разом з президентом асамблеї і її заступниками зберуться незадовго до початку чергової сесії в Стразбурзі - пише "Європейська правда".

На цій закритій зустрічі розглядатимуть проект порядку денного. Також розглянуть позапланові "термінові дебати", за результатами яких асамблея приймає резолюцію.

Зараз ви читаєте новину «Готові пробачити 12 тисяч життів - облаяли українську делегацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі