четвер, 15 листопада 2012 12:47

Головний "регіонал" Одеси розкритикував команду мера

Головний "регіонал" Одеси розкритикував команду мера
Генадій Труханов. Фото: forbes.ua

Глава фракції Партії регіонів в Одеській міській раді Генадій Труханов різко розкритикував команду мера Одеси Олексія Костусєва.

Як повідомляє одеський телеканал "Глас", Труханов під час засідання політради фракції Партії регіонів запропонував міськраді дати оцінку роботі виконавчої влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

"Якщо ми не навчимося давати оцінку роботі чиновників, у нас не буде ніяких поліпшень в місті. Сьогодні на засідання фракції була запрошена Олена Павлова, заступник міського голови, вона ж голова історико-топонімічної комісії, яка не знайшла потрібним прийти сьогодні, послалася на завантаженість. Це небажання вирішувати гострі питання або невміння їх вирішувати, напевно, потягне за собою кадрові призначення. Я маю на увазі, що не може очолювати людина топонімічну комісію, яка не хоче брати участь у вирішенні дуже важливого для міста питання", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азарова ще вагаються: 100 чи 300% пені стягувати з людей за несплату комуналки

Як повідомлялося, раніше Труханов вже вступав в публічний конфлікт з мером Одеси Костусєвим. У середині вересня нинішнього року через скандал з приводу знищення однієї з пам'яток Одеси - "будинку-стіни" - Труханов виступив з різкою заявою, що, незважаючи на думку мера, будівництво буде зупинено.

Зараз ви читаєте новину «Головний "регіонал" Одеси розкритикував команду мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі