четвер, 09 листопада 2017 11:12

Голова Коцюбинської селищної ради Ольга Матюшина травмувала жінку-депутата

Депутат Людмила Узерчук вже 5 днів перебуває в лікарні, де їй зробили операцію

Про це повідомляє "Правда Ірпеня".

За словами Богдана Слюсаренка, депутата Ірпінської міської ради, в четвер увечері Ольга Матюшина несподівано повідомила про проведення сесії, яку вона запланувала на ранок п'ятниці. Про сесію не були повідомлені всі депутати. Крім того, згідно із законом, це має відбуватися за добу до події. Тому виникло питання про її законність. На сесії депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даниш почав задавати з цього приводу питання Ользі Матюшиній, а також про інші проблемні ситуації в селищі.

"Людмила Узерчук, депутат Коцюбинської селищної ради все знімала на мобільний, як і представник команди мера. Для того, щоб потім показати жителям об'єктивну інформацію про сесію. Матюшина зрозуміла, що ситуація вийшла з-під контролю і це може зіграти їй не на користь і вихопила особистий телефон Людмили. А глава нашої територіальної виборчої комісії Людмила Демченко силою заштовхала жінку в куток. Коли Узерчук намагалася повернути свій телефон, мер пошкодила їй палець", - розповів Слюсаренко.

Постраждала Людмила Узерчук повідомила, що за фактом інциденту, що стався, вона подала заяву в поліцію. Депутат провела вже 5 днів у лікарні, гематома на руці заважала поставити правильний діагноз.

  Людмила Узерчук
Людмила Узерчук

Як відомо, це не перший випадок нападу Ольги Матюшиної. У минулому році мер вдарила Людмилу Узерчук мікрофоном по голові і та отримала струс мозку. За цим фактом вже відкрито кримінальне провадження. Однак, за словами Сергія Даниша, жодного свідка досі не допитали, тому постраждала подаватиме до суду.

Зараз ви читаєте новину «Голова Коцюбинської селищної ради Ольга Матюшина травмувала жінку-депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі