пʼятниця, 15 жовтня 2010 08:50

Голодувальників Тимошенко госпіталізували

Голодувальників Тимошенко госпіталізували

Всі учасники акції голодування під Центральною виборчою комісією були госпіталізовані через погіршення стану здоров'я.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, повідомляє її персональний сайт.

"Сьогодні я знову звернулася з проханням припинити голодування, тому що це може завершитися трагічно для їх життя і здоров'я. І сьогодні ми їх відвезли до лікарні", - розповіла вчора вона.

Тимошенко повідомила, що за 10 днів акції не було жодного представника від влади, який би прийшов і хоча б що-небудь у цих людей запитав.

Лідер партії нагадала, що активісти Київської та Львівської обласних партійних організацій оголосили голодування на знак протесту проти втручання влади в діяльність політичних партій.

Нагадаємо, вчора семеро активістів партії "Батьківщина" припинили голодування під Центрвиборчкомом — на дев'ятий день від початку акції. Напередодні в голодувальниці Тамари Бігун з'явився біль у попереку, ділянці нирок, прискорене серцебиття, повне знесилення. "Швидка" забрала її до обласної лікарні.

"Мені зробили повне обстеження, — розповіла Тамара Бігун. — Констатували виснаження організму й переохолодження. Пішло ускладнення на нирки. Зараз я у стаціонарі лікарні. Поки що не годують, вводять препарати. Скільки тут пробуду, невідомо".

Лікарі назвали критичним стан ще одного голодувальника — голови фракції БЮТ у Київоблраді Володимира Подрєзова.

Зараз ви читаєте новину «Голодувальників Тимошенко госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі