четвер, 14 січня 2021 20:55

Гірськолижні курорти перевірять на дотримання карантину

Гірськолижні курорти перевірять на дотримання карантину
МОЗ і Нацполіція перевірять дотримання карантинних обмежень на гірськолижних курортах. Фото: Facebook

Гірськолижні курорти в Карпатах перевірять на дотримання умов жорсткого карантину.

Перевірки закладів громадського харчування на курортах розпочнуться вже завтра. Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відпочив у "Буковелі" - в інтернеті з'явились фото

"Якщо ми звертаємося до людей із проханням дотримуватися протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді деякі представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати із системою не повинно превалювати над збереженням життя і здоров'я українців. Порушення повинні мати наслідки", - наголосив Ляшко.

За словами санлікаря, перевірки пов'язані з безліччю повідомлень про порушення ресторанів, барів і розважальних закладів на гірськолижних курортах.

З початку посиленого карантину виявили понад 1,5 тис. закладів, які порушили обмеження. З 8 січня винесли понад 3,5 тис. постанов щодо порушення маскового режиму. За 3 дні виявили порушення карантинних обмежень у роботі 1658 закладів.

Зараз ви читаєте новину «Гірськолижні курорти перевірять на дотримання карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі