пʼятниця, 28 травня 2010 23:23

Герман поклялась, що Янукович розкриє таємницю своїх доходів

Герман поклялась, що Янукович розкриє таємницю своїх доходів
Декларація про доходи Віктора Януковича буде оприлюднена на наступному тижні.

Таку обіцянку в прямому ефірі телеканалу Інтер дала заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман у відповідь на запитання журналіста про те, що президент України тривалий час відмовляється оприлюднювати декларацію про доходи.

"Як кажуть поляки на сповіді – моя провина. Президент вчасно подав свою декларацію в Податкову адміністрацію і дав згоду на її публікацію. І те, що трошки затрималось з публікацією, це моя вина, може я забагато маю щоденних обов"язків і не завжди все встигаю, але наступного тижня в одному з офіційних видань декларація Президента буде опублікована", - наголосила заступник голова президентської Адміністрації.

Заступник голови президентської адміністрації також зауважила, що швидше за все документ буде обнародувано в "Урядовому кур"єрі". "Все прозоро, вільно і чесно. Я буду тримати слово, яке даю", - зауважила вона.

 Раніше свої декларації про доходи за минулий рік оприлюднили усі урядовці.

 "Все прозоро, вільно і чесно. Я буду тримати слово, яке даю", - зауважила вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман поклялась, що Янукович розкриє таємницю своїх доходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі