пʼятниця, 28 травня 2010 10:39

Луценко хоче, щоб судили і Януковича, і "Картавого"

Луценко хоче, щоб судили і Януковича, і "Картавого"

Депутати об'єктивно ставляться до подій у Верховній Раді 27 квітня.

Про це заявив міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич в ефірі ТРК "Україна".

"Депутати самі мають дати оцінку тим звинуваченням, які пролунали. Ми бачимо, що розгляду подання в залі Верховної Ради немає, а це означає, що депутати об'єктивно ставляться до тих подій, які мали місце", - сказав він.

У свою чергу присутній в студії лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявив: "Депутати, які між собою щось не так роблять, хай розбираються у парламенті".

За його словами, або "цю тему треба закрити", або "судити всіх, і сина Януковича, і екс-начальника донецької міліції Малишева, і члена ОПУ "Картавого" Стельмашенка"

Як відомо, прокуратура Києва порушила кримінальну справу відносно НУНСівців Юрія Гримчака та Андрія Парубія у зв'язку з подіями, що відбулися в парламенті 27 квітня.

При цьому генпрокурор Олександр Медведько підтримав подання слідчого про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності цих депутатів.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче, щоб судили і Януковича, і "Картавого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі