понеділок, 31 січня 2011 13:48

Генпрокуратура оголосила в розшук ще одного чиновника Тимошенко

Генпрокуратура оголосила в розшук ще одного чиновника Тимошенко

Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України направило до суду кримінальні справи стосовно чотирьох чиновників уряду Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, до суду спрямовані справи проти колишнього заступника міністра охорони навколишнього природного середовища Богдана Преснера, екс-заступника голови Держкомрезерву Миколи Сіньковського, екс-заступника міністра транспорту та зв'язку Олександра Давидова, та колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка.

У відомстві також зазначили, що розслідування кримінальних справ проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, екс-голови Держмитслужби Анатолія Макаренка, екс-заступника міністра транспорту та зв'язку Володимира Работньова завершено.

Ще двох обвинувачених – колишнього голову Державного казначейства Тетяну Слюз та колишнього голову Держкомрезерву України Михайла Поживанова – оголошено в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура оголосила в розшук ще одного чиновника Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі