середа, 05 січня 2011 16:49

Тимошенко здаватиме Генпрокуратурі аналізи, щоб довести справу до абсурду

Тимошенко здаватиме Генпрокуратурі аналізи, щоб довести справу до абсурду

Лідерка опозиції Юлія Тимошенко готова ходити в Генпрокуратуру навіть на аналізи і хоче довести кримінальну справу проти неї до абсурду.

Про це вона сказала перед Головним управлінням Генеральної прокуратури України, коли заходила на черговий допит, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я буду регулярно ходити в Генпрокуратуру і буду давати всі покази і всі аналізи, які їм треба. Я буду робити все для того, щоб довести цю справу до абсурду", - заявила Тимошенко

Вона зазначила, що обов'язково швидко ознайомиться із 15-ма томами кримінальної справи проти неї.

"Я дуже хочу, щоб Генпрокуратура справу про виплату пенсій передала до суду. І щоб ще один абсурд був очевидний для країни і для світу, як будуть садити політика за виплату пенсій", - наголосила лідерка "Батьківщини"

За її словами, "все це буде швидко оцінене і людьми, і політиками, і історією".

"Ми сьогодні переживаємо дуже непростий час. Саме тому ми запрошуємо 22-го числа у День соборності усіх людей доброї волі. Тільки в об'єднанні, тільки у нашій міцній дії між Сходом і Заходом ми зможемо ставати сильною нацією і будувати нову державу. І дуже символічно, що це буде саме цього числа, бо це буде майже рік випробувань цією владою. Треба всім об'єднатися і покласти крапку тому абсурду, який називається "нова влада", - сказала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко здаватиме Генпрокуратурі аналізи, щоб довести справу до абсурду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі