четвер, 04 червня 2020 04:04

ФСБ випитувала у затриманого українського військового, як охороняється кордон з Кримом

ФСБ випитувала у затриманого українського військового, як охороняється кордон з Кримом
ФСБ допитала українського військового в Криму. Фото: Лівий Берег

Прикордонники з російської ФСБ розпитували затриманого українського військового Євгена Добринського про те, як з боку Херсонщини охороняється адмінмежа з анексованим Кримом.

"Запитували, де і в якій частині він служить, який порядок охорони державного кордону був у частині, які входять засоби захисту, ідентифікації людей. Багато було запитань про ведення військової служби", — повідомив "Крим.Реалії" адвокат затриманого Іслям Веліляєв.

Адвокат рекомендував Добринському не відповідати на запитання щодо військової служби.

"За моєю рекомендацією, ми відмовились давати свідчення. Тому що ці відомості мають службовий характер. На сьогодні він є військовослужбовцем", — сказав Веліляєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ішов із піднятими руками: окупанти оприлюднили відео потрапляння в полон українського солдата

Нагадаємо, 30 травня у Збройних Силах України заявили, що в районі півострова Чонгар біля анексованого Криму викрали українського військового, який ніс службу на спостережному посту. Зникнення військового виявили о 5 ранку 30 травня.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ випитувала у затриманого українського військового, як охороняється кордон з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі