понеділок, 22 березня 2010 12:31

Франція чекає від Януковича реформ

Франція чекає від Януковича реформ

Франція очікує, що Президент України Віктор Янукович здійснить в країні економічні та соціальні реформи.

"Ми чекаємо серйозної роботи над реформами", - повідомив посол Франції Жак Фор в інтерв"ю Инвестгазете.

За його словами, реформи потрібні для того, щоб забезпечити економічний і соціальний розвиток України, а не для того, щоб задовольнити Францію чи Європейський Союз.

Фор зазначив, що в першу чергу Україні слід забезпечити стабільність економіки та юридичного поля для поліпшення умов роботи інвесторів, і висловив сподівання, що нові Президент і Кабінет міністрів розуміють ці вимоги й очікування.

"І це дає нам надію на те, що необхідні реформи в Україні будуть проведені", - сказав посол, додавши, що нова влада принесе очікувану стабільність в українську політику.

Нагадаємо, Україна розраховує, що Франція буде більш ефективно підтримувати її євроінтеграційні прагнення.

Нагадаємо, минулого тижня віце-прем"єр-міністр України з економічних питань Сергій Тігіпко запевнив, що Президент Віктор Янукович і прем"єр-міністр Микола Азаров налаштовані на здійснення в країні реформ.

17 березня Азаров визначив першочергові кроки свого уряду, зазначивши, що хоче, щоб Кабінет Міністрів під його керівництвом увійшов в історію як реформаторський. 16 березня він заявив, що буде особисто координувати і направляти співробітництво уряду України з Європейським союзом.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Франція чекає від Януковича реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі