четвер, 17 травня 2012 11:13

"Євроінтеграція - це один з наших пріоритетів, але стосунки з Росією теж важливі" - Клюєв

"Євроінтеграція - це один з наших пріоритетів, але стосунки з Росією теж важливі" - Клюєв
Андрій Клюєв планує побудувати високорозвинену державу разом з ЄС. Фото: donbass.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Клюєв наголосив, що євроінтеграційний шлях України є незмінним, але і стосунки з Росією теж дуже важливі.

Про це він сказав на засіданні Міжнародного клубу парламентарів та експертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для України набагато важливіше налагодити стосунки з Росією, ніж з ЄС - Погребинський

"Курс на євроінтеграцію для нас є одним із пріоритетів і ми дотримуємося цієї політичної лінії, - зазначив він. - Про це свідчить довгий і достатньо успішний діалог з питань пов'язаних з підготовкою отримання Україною асоційованого членства в ЄС".

Секретар РНБО також сподівається разом з ЄС створити високорозвинену державу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" пропонує не плутати європейський вибір з кримінальними справами злочинців

"Процес адаптації до вимог ЄС зачіпає практично всі сфери. Орієнтуючись на європейські цінності і співпрацюючи з Європою, ми розраховуємо побудувати сучасну розвинену державу", - додав він.

"Україна має для цього всі багаті та потужні ресурси, кадровий потенціал, що дозволили нам сподівається на приплив інвестицій з високорозвинених країн, обмін технологіями та на взаємовигідне співробітництво", - зазначив секретар РНБО.

Клюєв водночас наголосив що особливий характер для України мають і стосунки з Росією. Це на його думку не суперечить євроінтеграційним прагненням України.

Зараз ви читаєте новину «"Євроінтеграція - це один з наших пріоритетів, але стосунки з Росією теж важливі" - Клюєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі