вівторок, 22 травня 2012 18:06

Якщо Тимошенко бачить далі свого носа, вона повинна рухати Україну в Європу - Ляшко

Якщо Тимошенко бачить далі свого носа, вона повинна рухати Україну в Європу - Ляшко
Олег Ляшко розкритикував прохання Тимошенко до віце-президента ЄП почекати з асоціацією. Фото: uainfo.censor.net.ua

Якщо Юлія Тимошенко справді дбає про інтереси країни, а не живе одним днем, вона повинна робити все, щоб Україна була в Європі, а не використовувати свою справу для гальмування євроінтеграції нашої країни.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив позафракційний народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Віце-президент Європарламенту сказав, що Тимошенко заявила, що вона проти підписання Асоціації Україна - ЄС. Це вкрай неправильна і антиукраїнська позиція. Така заява не на користь Україні. Будь-який політик, який дбає про інтереси України і бачить далі свого носа, ні в якому разі не повинен закликати до бойкоту України та її міжнародної ізоляції", - відзначив Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко особисто просила віце-президента Європарламенту почекати з асоціацією

На переконання нардепа, зараз справу Тимошенко використовують для того, щоб загальмувати українській рух в Європу.

Крім того, за його словами, якщо ув'язнена екс-прем'єр-міністр справді дбає про інтереси України, "а не живе одним днем", вона повинна робити все, щоб Україна була в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прохання Тимошенко можуть використати, щоб відмовити Януковичу у підписанні Угоди про асоціацію - політолог

"Їй та її оточенню не слід використовувати гучну кримінальну справу для того, щоб загальмувати хід України в Європу. Адже це лише на руку нашим стратегічним опонентам в світі. Ніхто не зацікавлений бачити Україну сильною і незалежною", - пояснив Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Тимошенко бачить далі свого носа, вона повинна рухати Україну в Європу - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі