неділя, 16 листопада 2014 10:34

ЄС і Америка чітко дали зрозуміти Путіну, яка буде реакція по Україні - Кемерон

ЄС і Америка чітко дали зрозуміти Путіну, яка буде реакція по Україні - Кемерон

Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон заявив, що на саміті "Великої двадцятки" в Брісбені Росія отримала чіткий сигнал - припинити втручання в особисті справи України. В іншому випадку Росію можуть очікувати нові санкції.

"Я думаю, що позитивним підсумком цього саміту стало те, що країни ЄС і Америка чітко дали зрозуміти Росії, як ми будемо реагувати на цю проблему", - сказав Кемерон перед відльотом з Австралії, пише "Ліга".

"Цей підхід залишиться незмінним і через місяці, і через роки", - цитує британського прем'єра Російська служба Бі-бі-сі.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін на саміті G20 опинився під шквалом критики з боку західних лідерів у зв'язку з втручанням Москви в конфлікт на сході України.

В неділю вранці Путін достроково залишив саміт "Великої двадцятки". Він пояснив своє рішення покинути Брісбен до оприлюднення підсумкового комюніке завантаженістю графіка і необхідністю трохи поспати.

Зараз ви читаєте новину «ЄС і Америка чітко дали зрозуміти Путіну, яка буде реакція по Україні - Кемерон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі