середа, 30 вересня 2020 23:26

Єрмак порадив народним депутатам з'їздити на Донбас для оцінки перемир'я

Єрмак порадив народним депутатам з'їздити на Донбас для оцінки перемир'я
Єрмак відправив нардепі на фронт. Фото: Еспресо

Глава Офісу президента Андрій Єрмак порадив народним депутатам особисто поїхати на Донбас, аби зрозуміти, що там відбувається.

Поїздки мають бути "не в паркетному режимі" і не на пів дня. Потрібно відверто поспілкуватись із місцевими жителями та військовими. Зокрема, запитати, як вони ставляться до режиму припинення вогню, Єрмак написав на своїй фейсбук-сторінці.

Нардепам потрібно зрозуміти, що тиша означає для місцевого населення. А вже потім обговорювати щось, писати дуже викривальні "фейсбучні повчання", давати глобальні поради як за 3 дні все вирішити, – написав Єрмак.

Он додав, що нормальний робочий процес, коли частина людей у команді робить роботу ефективно, а частина припускається помилок, конфліктуючи із державницькою позицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радницю Єрмака покусали собаки

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив Вітольда Фокіна з Тристоронньої контактної групи через проросійські висловлювання політика. Фокін заявляв, що потрібно запровадити повну амністію на Донбасі та провести вибори на окупованих територіях, а також говорив, що не бачив доказів російсько-української війни.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак порадив народним депутатам з'їздити на Донбас для оцінки перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі