вівторок, 02 червня 2020 21:52

Єрмак і Кулеба планують відвідати Париж для переговорів по Донбасу

Єрмак і Кулеба планують відвідати Париж для переговорів по Донбасу
Єрмак і Кулеба після Берліна зібралися в Париж. Фото: Reuters

Голова Офісу президента Андрій Єрмак і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба планують відвідати Париж.

У Франції Єрмак і Кулеба мають намір обговорити також питання врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомив голова ОП під час візиту до Берліна, передає Інтерфакс-Україна.

"Я думаю,що ми незабаром проведемо такий же візит з міністром до Парижа, і будемо вже рухатися разом з нашими партнерами з цього шляху (мирного врегулювання ситуації на Донбасі)", - повідомив голова ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС висловилися щодо повернення Росії у "Велику сімку"

У складі української делегації в ФРН були також заступник голови ОП Ігор Жовква, радник президента України Руслан Демченко, віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та міністр оборони Андрій Таран.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що до переговорів із врегулювання конфлікту на сході України мають бути залучені визнані представники громадянського суспільства Донбасу, не причетні до військових дій. Про це він заявив німецькому виданню Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак і Кулеба планують відвідати Париж для переговорів по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі