вівторок, 11 березня 2014 23:40

Експерт порадив депутатам ВР ліквідувати автономію Криму

Експерт порадив депутатам ВР ліквідувати автономію Криму
Фото: volynnews.com

Самопроголошений прем'єр АР Крим є офіцером російських спецслужб. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін, говорячи про подальші кроки влади.

"Що стосується Аксьонова - то зрозуміло, що ця людина є офіцером російських спецслужб і виконує чітко завдання щодо здійснення захоплення окупації Криму", - сказав експерт.

Соскін радить Верховній Раді проголосувати за закриття кордону, пропонує забрати з західних кордонів прикордонні війська і митниці і перекинути їх на східний кордон.

Експерт вважає за необхідне, розпустити Верховну раду Криму, Кабінет міністрів.

"Ліквідуйте автономію Криму", - запропонував Соскін депутатам, що знаходилися у студії.

"Нехай Нацбанк відкличе ліцензії у російських банків, які сьогодні фінансують тут п'яту колону. Вони є тими, хто сьогодні дестабілізував гривню", - наголосив він.

Також Соскін запропонував вивести сьогодні російський бізнес, "який руйнує економіку України".

"Нехай українські військові частини зайдуть в степову частину Криму. Не треба цього лякатися. Подивимося... момент істини, інакше ми не зможемо нічого досягти", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт порадив депутатам ВР ліквідувати автономію Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі