четвер, 11 жовтня 2007 11:21

Єханурова виженуть з НУ-НС через його нелюбов до Тимошенко

Єханурова виженуть з НУ-НС через його нелюбов до Тимошенко

Юрій Єхануров і його прихильники, які не хочуть підтримувати кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра, можуть бути виключені з НУНС і здати свої депутатські мандати.

Таку думку висловив екс-радник Президента, 27-ий номер списку блоку НУ-НС Тарас Стецьків в інтерв"ю "Газеті по-киевські".

"Ці ігри декількох людей можуть коштувати політичних перспектив всієї нашої політичної сили і президента Ющенка, тому ми прийматимемо найжорсткіші заходи, аж до скликання з"їзду об"єднаного блоку. Там вони отримають оцінку своїм діям. Це може бути, зокрема, і виключення депутатів, які відкололися, з блоку. Ті, хто не згоден з позицією НУ-НС, повинні самі, ще до голосування, публічно про це заявити і вийти з блоку, скласти з себе депутатські повноваження, а не тримати "дулю в кишені", - сказав він.

"Минулого року ми були свідками чотиримісячної коаліційної епопеї, результатом якої стало прем"єрство Януковича. Якщо ми дозволимо зробити другу серію цього "марлезонського балету", то це закінчиться просто крахом для "Нашої України" і "поховає" політичні перспективи Віктора Ющенка на наступних президентських виборах", - нагадав пан Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «Єханурова виженуть з НУ-НС через його нелюбов до Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі