понеділок, 16 лютого 2015 17:51

Єфремов в "акваріумі" Печерського райсуду вже чекає вироку
6

Фото: УНН

У Печерському райсуді столиці почалося судове засідання з обрання міри запобіжного заходу Олександру Єфремову. Прокуратура просить суд застосувати до нього арешт.

Прокуратура просить утримання під вартою для політика Єфремова. Однак, як того вимагає КПК, сторона обвинувачення пропонує суду встановити заставу, у цьому випадку в розмірі 3 млн грн. Як повідомляє ТСН, Єфремов відмовився платити заставу, аргументувавши це тим, що його гроші знаходяться у банку у Луганську, і забрати він їх не може.

 

 

Підтримати Єфремова у суді прийшов колишній губернатор Харківщини Михайло Добкін, а також "опозиціонерки" Наталія Королевська, Тетяна Бахтєєва.

Нагадаємо, 14 лютого працівниками Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками Служби безпеки України була проведена спецоперація по затриманню колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов в "акваріумі" Печерського райсуду вже чекає вироку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі