вівторок, 21 грудня 2010 12:26

Єфремов про бійку у Раді: "Ніякий генпрокурор не допоможе"

Єфремов про бійку у Раді: "Ніякий генпрокурор не допоможе"

Партія регіонів налаштована на конструктивну роботу Верховної Ради.

Про це виступаючи з трибуни парламенту сказав лідер фракції "регіоналів" Олександр Єфремов.

Він наголосив, що конфлікти між депутатами були починаючи з 1994 року.

"Були ще більш гарячі ситуації. Але якщо ми самі один з одним не розберемось, то ніякий генпрокурор, СБУ чи начальник міліції нам не допоможе. Ми не в дитячому садочку, щоб запрошувати батьків для того, щоб вони прийшли і замість нас розібрались", - наголосив нардеп.

За словами Єфремова, Партія регіонів підтримує ініціативу опозиції викликати для надання інформації до парламенту генпрокурора Віктора Пшонку. "Регіонал" зазначив, що в той же час треба починати не з подій 16 грудня, а з блокування електрощитової представниками опозиції (2008 рік - ред.), а також подій під час ухвалення у парламенті "харківських угод".

"Ми маємо сідати за стіл переговорів, знаходити компроміс та приймати рішення для того, щоб таких ситуацій більше не виникало", - підкреслив Єфремов.

Як відомо, опозиція вимагає заслухати у парламенті звіт генерального прокурора щодо бійки 16 грудня. Крім того вони хочуть звільнити двох урядовців, які брали участь у побоїщі.

БЮТ і НУ-НС об'єднали свої зусилля у протистоянні владі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов про бійку у Раді: "Ніякий генпрокурор не допоможе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі