вівторок, 21 грудня 2010 10:32

Парламентська бійка об'єднала БЮТ і НУ-НС

Парламентська бійка об'єднала БЮТ і НУ-НС

Опозиція вимагає зробити перерву в роботі Верховної Ради і обговорити питання запрошення до парламенту генпрокурора Віктора Пшонки.

Про це з трибуни парламенту сказав голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

За його словами, БЮТ і НУ-НС вже підготували відповідну заяву. Мартиненко наголосив, що владі не треба намагатися переключати увагу із подій, які сталися у минулий четвер у Верховній Раді на щось інше.

"Ми ще вчора на погоджувальній раді озвучили, що вимагаємо звіт керівництва Генпрокуратури. Проте влада робить вигляд, що відбулося щось на кшталт родинної сварки", - обурився нардеп.

Мартиненко впевнений, що побиття депутатів із БЮТ, - це ситуація набагато глибша, ніж просто демонстрація сили.

"Українська влада не слухає нікого. Вона нав'язує рішення, які вважає потрібними для себе", - додав політик.

У свою чергу лідер фракції БЮТ-Батьківщина Іван Кириленко сказав, що його політична сила наполягає на притягненні до відповідальності учасників бійки від Партії регіонів, звільненні урядовців, які брали участь у ній, запрошення до Верховної Ради керівництва Генпрокуратури, припинення політичних репресій і закриття кримінальних справ, які були сфабриковані.

Напередодні "бютівці" залишили засідання погоджувальної ради з тими ж вимогами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Парламентська бійка об'єднала БЮТ і НУ-НС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі