понеділок, 20 грудня 2010 22:37

Син Пшонки не бився у Раді. Турчинов набрехав?

Син Пшонки не бився у Раді. Турчинов набрехав?

У Блоці Юлії Тимошенко визнали, що помилились, коли сказали, що син генпрокурора Артем Пшонка брав участь у парламентській бійці 16 грудня.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від БЮТ Сергій Власенко, коментуючи його відсутність на відео і відповідну заяву заступника лідера "Батьківщини" Олександра Турчинова.

Нардеп також заперечив, що у його політичній силі так само, говорять неправду, як "регіонал" Михайло Чечетов.

"Не думаю, що мова йде про неправду. Я не бачив Артема Пшонки на тих відео. Я, на жаль, не був присутній у цей момент у Верховній Раді, бо перебував в іншому місці. Це була прикра помилка, не більше. Не треба на цьому загострювати увагу", - зазначив Власенко.

Проте, за словами "бютівця", Турчинов правильно сказав про те, що генпрокурору буде важко приймати об'єктивне рішення щодо порушення кримінальної справи проти однопартійців свого сина.

Він наголосив, що БЮТ вимагає звіт генерального прокурора щодо ходу перевірки бійки і спростував заяву "регіоналів", що таким чином БЮТ перешкоджає заслуховуванню аудиту уряду Тимошенко у парламенті.

"Цей аудит - умовний. Його невідомо хто робив і як. За нього заплачено 24 млн грн державних коштів. Нічого нового не з'явилося. Це все балачки юристів, які взагалі не розуміються на аудиторській діяльності", - додав Власенко.

Як відомо, раніше у БЮТ стверджували, що у побоїщі у Верховній Раді брав участь син генпрокурора Віктора Пшонки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Син Пшонки не бився у Раді. Турчинов набрехав?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі