четвер, 06 червня 2013 18:52

Єфремов назвав Кличка "більш-менш" пристойним, а Яценюка вандалом

Єфремов назвав Кличка "більш-менш" пристойним, а Яценюка вандалом
Олександр Єфремов. Фото: argumentua.com

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов після сьогоднішньої штовханини у Верховній Раді назвав дії Арсенія Яценюка "вандальськими".

Про це він сказав під час брифінгу у парламенті після сутички між депутатами від опозиції та більшості.

Єфремов зазначив, що парламентська більшість голосуванням за призначення суддів хотіла продемонструвати, що у неї є необхідна кількість голосів.

Коментуючи сутичку, "регіонал" розповів: "Керівники інших фракцій попросили, щоби ми їх пропустили до Рибака (спікера Верховної Ради Володимира Рибака — ред.). Ми їх пропустили. Хотів іти Яценюк та Кличко. Якщо Кличко поводив себе більш-менш пристойно, висловлюючи свою точку зору, то Яценюк буквально почав займатися вандалізмом: видьоргувати, ламати мікрофони і т.д."

Єфремов також заздалегідь звинуватив опозциію у можливих проблем із водопостачання в українців. Так за його словами, зокрема, мали бути розподілені субвенції у регіони для погашення різниці за тарифами за комунальні платежі, але це рішення не ухвалене через блокування роботи ВР.

Ви можете самі зробити висновок: хто чим займається у парламенті. Фракція Партія регіонів спільно зі своїми партнерами — фракцією КПУ готова була сьогодні працюватиі приймати закони, - наголосив "регіонал". - Тому якщо завтра десь почнуть відключати воду, то це буде результат роботи опозиції, яка сьогодні зірвала вчергове розгляд даного питання, і працює за принципом: чим гірше у державі, тим краще для них".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов назвав Кличка "більш-менш" пристойним, а Яценюка вандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі