середа, 01 вересня 2010 17:06

Джига відмовився від депутатства

Джига відмовився від депутатства

Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига подав у Верховну Раду заяву про складання депутатських повноважень. Про це повідомила помічник голови Вінницькою ОДА Ірина Кравченко.

Вона відзначила, що документ знаходиться в Комітеті ВР з питань регламенту, і після завершення парламентських канікул народні депутати повинні розглянути заяву на пленарному засіданні.

За словами Кравченка, Джига написав заяву про складання з себе повноважень депутата Верховної Ради у зв"язку з призначенням на посаду голови Вінницькою ОДА.

"Я прийшов у Вінницьку область з наміром серйозно працювати. Моє завдання як губернатора підвищити рівень соціально-економічного розвитку регіону. Роботи вистачає, ми почали багато цікавих проектів", - відзначив Джига і додав, що відчуває велику відповідальність перед жителями області.

"На мене, як на представника влади в регіоні, люди покладають великі надії. Для мене є моральним боргом виправдати ці надії і робити все від мене залежне для поліпшення рівня життя населення області", говориться у заяві.

Нагадаємо, раніше газета "Дело" з посиланням на джерело повідомляла, що Джига не має наміру розлучатися з депутатським мандатом, оскільки йому не подобається робота в регіоні. Він має намір взяти приклад з Ярослава Сухого і повернутися з губернаторського поста у Верховну Раду.

2 червня 2010 року Президент України Віктор Янукович призначив народного депутата від Партії регіонів Джигу головою Вінницької облдержадміністрації, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Джига відмовився від депутатства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі