середа, 07 вересня 2016 14:44

Двоє нових депутатів визначились із фракціями

Двоє нових депутатів визначились із фракціями
unn.com.ua

Новообрані народні депутати Тетяна Ричкова та Юрій Одарченко увійшли до парламентських фракцій.

Про це у середу повідомив спікер Ради Андрій Парубій, передає "Українська правда".

Самовисуванка Тетяна Ричкова стала членом "Блок Петра Порошенка".

Юрій Одарченко обрав "Батьківщину".

Тетяна Ричкова перемогла в округу №27 у ­Дніпрі. За неї проголосували 15 494 людей (44,57% тих, хто прийшов на дільниці). Тетяна — самовисуванка. Хоча на довиборах багато говорили, що її підтримує "Блок Петра Порошенка". Вона - волонтер в АТО, помічник міністра оборони та начальника Генштабу. Народилась у Дніпрі. До 2014 року мала власну пекарню. Бізнес продала, коли її чоловік Вадим пішов до війська. Почала допомагати бійцям: купувала форму, генератори, вивозила поранених. Вадим загинув 17 серпня 2014-го під час обстрілу "Градом". Виховує 11-річного сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Формуються нові клани, нові олігархи" - 367 депутатів прийшли на роботу у перший день

Юрій Одарченко, 56 років, йшов на довибори від "Батьківщини". Переміг в округу №183 у Херсоні. Отримав 6694 голоси (25%). Працює директором підприємства "Будівельна компанія "Будмеханізація". Після Революції гідності очолював Херсонську обласну держадміністрацію. Тричі обирався народним депутатом від "Батьківщини". З дружиною мають 3 дітей.

Нагадаємо, вчора у залі парламенту 7 народних депутатів, обрані на довиборах у ВР, склали присягу.

Зараз ви читаєте новину «Двоє нових депутатів визначились із фракціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі