четвер, 22 квітня 2021 07:28

Дружина Тищенка прокоментувала скандал навколо свого дня народження
5

Дружина нардепа від фракції "Слуга народу" 48-річного Миколи Тищенка 26-річна Алла Барановська, яка відсвяткувала скандальний день народження у локдаун, стверджує, що усі гості її свята здали Covid-тест.

99% із них мали антитіла, написала вона в InstaStories. Барановська зазначила, що святкування у Києві під час карантину "законно" проходило в номерах готелю Fairmont, а не у ресторані закладу.

Фото: instagram.com/allabonya

"Мій день народження був закритим. Зібралися тільки близькі, вузьке коло, трохи більше 20 осіб. Проходив у номерах готелю, не в ресторані, як писали деякі ЗМІ, не розібравшись", – заявила вона.

Барановська додала, що здає тести двічі в тиждень "із метою безпеки", адже сама не хворіла і контактує з людьми на роботі. Вона зазначила, що всі свої витрати декларує, а особисте життя вважає закритим для сторонніх осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти показали, як проходила скандальна вечірка Тищенка

Тищенко влаштував гучну вечірку на честь дня народження дружини. Захід проходив у ресторані готелю Fairmont. Гостей розважала співачка Катя Корецька, усі були без масок. Поліція почала провадження за фактом порушення карантину, встановлюються обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Тищенка прокоментувала скандал навколо свого дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі