середа, 06 лютого 2019 09:50

Дружина генпрокурора поділилася секретами свого схуднення
6

Фото: Інфотаб

Дружина генпрокурора та представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко за два роки скинула 32 кілограми.

Своїми особистими досягненнями політик поділилася в ефірі телеканалу ZIK.

"Останні сім років фактично пов'язані з депутатською діяльністю: сидяча робота, менше рухаєшся, багато часу йде на роботу над документами, законами. Ця нерухливість привела до того, що починаєш поправлятися. Я проконсультувалася з ендокринологом. Основне завдання - їсти малесенькими порціями шість разів у день. Їжу (перекуси) замінювати приємними емоціями, роботою, іншими заняттями. Я взяла себе в руки і два роки займалася серйозним процесом схуднення. Мій результат - я ним пишаюся - це мінус 32 кілограми", - розповіла Луценко.

"Бажаю усім жінкам бути впевненими в собі, цінувати своє "я", знати, що ти така одна. Добиватися мети в один крок. Ніколи не опускати руки, як би важко не було. Цінувати себе як людину, як особистість", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лабутени", D&G і вся палітра в нарядах: у чому ходить на роботу дружина генпрокурора

Ірина Луценко неодноразово приходила на роботу в дорогих вбраннях. При цьому представник президента у Верховній Раді стверджує, що шиє одяг сама, а прикраси назвала біжутерією. Брендові сумки дружина генпрокурора задекларувала як подарунок.

Зараз ви читаєте новину «Дружина генпрокурора поділилася секретами свого схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі