неділя, 20 жовтня 2013 12:32

"Довідки про моє подвійне громадянство - фальшивка" - Корнацький

"Довідки про моє подвійне громадянство - фальшивка" - Корнацький
Аркадій Корнацький. Фото: news.pn

Кандидат у депутати від ВО "Батьківщина" Аркадій Корнацький заявляє, що довідки про те, що він нібито одночасно є громадянином Росії і України, є фальшивою. Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому"

"Ті папірці, які були направлені до суду, що нібито у мене є дійсний паспорт громадянина Російської Федерації, - підробка, фальшивка. Там різні бланки, там немає вихідного числа", - сказав Корнацький*.

Він стверджує, що у нього є довідки від Міністерства закордонних справ Російської Федерації, від Генерального консульства в Одесі, від Федеральної міграційної служби федерального рівня і від Федеральної міграційної служби обласного рівня. "Всі ці довідки цього року і свідчать про те, що я належним чином вийшов з російського громадянства", - заявив Корнацький.

Нагадаємо, 17 жовтня окружний адміністративний суд Києва почав розгляд позову від самовисуванця по 132 округу - Володимира Шиманського - щодо незаконного участі Аркадія Корнацького у виборчій кампанії. Шиманський запевняє, що у Корнацького є дійсний паспорт російського громадянина.

Зараз ви читаєте новину «"Довідки про моє подвійне громадянство - фальшивка" - Корнацький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі