середа, 06 серпня 2008 09:48

Доній розповів про ревнощі Балоги

Доній розповів про ревнощі Балоги
Після того як оточення Президента підбурило його проти НС, на деяких членів "Народної Самооборони" почали чинити тиск.

Про це заявив народний депутат від блоку НУ-НС, член депутатської групи "Народна Самооборона" Олесь Доній, коментуючи думку свого колеги Кирила Кулікова про те, що оточення Президента України Віктора Ющенка робить все, щоб переконати Голову держави в тому, що "Народна Самооборона" для нього є ворогом.

"Зрозуміло, що досить самостійна позиція "Народної Самооборони" в частині оточення Президента викликала, напевно, якісь ревнощі, оскільки почали виявлятися певні моменти тиску на деяких членів НС, зокрема, варто пригадати спроби Секретаріату Президента позбавити громадянства Давида Жванію або коли Президент терміново захотів заслуховувати в парламенті звіт комісії з Юрія Луценка. Тобто стали помітні спроби оточення Ющенка підбурити його проти "Народної Самоборони", – відзначив політик.

Він відзначив, що НС не орієнтується на якогось окремого політика – будь то Ющенко або Тимошенко.

"Народна Самооборона" – самодостатній громадський рух, самодостатня політична сила. І ми, звичайно, критикуємо ті або інші дії різних політиків, не дивлячись на те, хто до якої політсили відноситься, якщо дії політика не відповідають нашому світосприйманню, нашим поглядам. Від нас дістається і Симоненку з Януковичем, і політикам з "помаранчевого" табору. Ми дозволяємо собі критикувати і Ющенка, і Тимошенко", – додав Олесь Доній повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Доній розповів про ревнощі Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі