середа, 27 січня 2016 20:41

Домовитися про звільнення полонених не вдалося - Геращенко

Домовитися про звільнення полонених не вдалося - Геращенко
Фото: 112.ua

У середу, 27 січня, в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту в Донбасі представники бойовиків "ДНР виступили з пропозицією щодо обміну полоненими, яке не могло влаштувати українську сторону.

Про це на сторінці в Facebook написала народний депутат України від фракції "Блоку Петра Порошенка", член гуманітарної підгрупи Контактної групи Ірина Геращенко.

"Говорили про пошук зниклих безвісти. Представники бойовиків в черговий раз пообіцяли допустити місію МКЧХ до питань ексгумації та ідентифікації загиблих. Хотілося б, щоб хоч одна обіцянка реалізувалося. Найболючіше: ОРДО запропонували звільнення у форматі 6 на 3. При цьому на моє запитання , чому у в'язниці повинні залишатися три його друга - побратима, з якими вони вже рік у в'язниці, і як це пояснювати мамам і дружинам, чому в їхньому списку немає нашого героя - кіборга, відповіді немає. Ми стоїмо на позиції - звільнення 25 героїв ( цивільні, військові) з нашого запропонованого списку і пропонуємо навколо цього шукати компроміс ", - повідомила вона.

Нагадаємо, у Мінську скінчилось засідання Тристоронньої контактної групи.

Зараз ви читаєте новину «Домовитися про звільнення полонених не вдалося - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі