середа, 17 липня 2013 08:26

До парламенту зайшли демагоги та пустомелі - Чечетов про опозицію

До парламенту зайшли демагоги та пустомелі - Чечетов про опозицію
Фото: partyofregions.ua

Народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції ПР Михайло Чечетов вважає, що друга сесія парламенту VII скликання була безпрецедентною за формою проведення і ввійде в історію, як найменш продуктивна і найменш ефективна.

"За всю історію українського парламентаризму не було такого, щоб Верховна Рада з вини опозиційних партій не працювала протягом третини парламентських днів. Але найголовніше – у наших опонентів вистачило совісті отримувати за свою так звану роботу заробітну плату. Два місяці били байдики у парламенті, тепер на два місяці поїхали на Багами і Мальдіви. Де в Конституції записано, щоб законодавець міг чотири місяці відпочивати?" - обурився політик, передає прес-служба.

На його думку, під опозиційними прапорами до парламенту зайшли демагоги, пустомелі та популісти, більшість із яких у своєму житті "і собачої будки не збудували". І "заряджені" вони не на творення, а виключно на руйнування.

"Зі свого боку представники парламентської більшості докладали чималих зусиль для того, щоб парламент увійшов у конструктивне русло. Зрештою, ми прийшли до того, що ВР закінчила свою роботу гідно. Однак навіть у цьому випадку опозиція відмовилася брати участь у голосуванні. Слід зазначити, що Європа не вітає таку позицію наших політичних опонентів, насамперед тих депутатів, які відмовляються працювати в парламенті", - додав він.

На думку Михайла Чечетова, наступна сесія стане більш конструктивною, а парламент запрацює ефективно.

Зараз ви читаєте новину «До парламенту зайшли демагоги та пустомелі - Чечетов про опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі