вівторок, 16 липня 2013 13:31

Серед українських політиків львів'яни найбільше не довіряють трьом Вікторам

Серед українських політиків львів'яни найбільше не довіряють трьом Вікторам
Фото: intv.ua

З числа національних політиків львів'яни найбільше довіряють Віталію Кличку. А не довіряють - трьом Вікторам: Віктору Януковичу, Віктору Ющенку та Віктору Медведчуку.

Такими є результати дослідження, проведеного соціологічною агенцією "Фама" у липні 2013 року, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Народному депутату і голові партії Кличку довіряють 63,6% опитаних, не довіряют - 32,5%, Юрію Луценку довіряють 32,4%, не довіряють - 62,5%, Медведчуку довіряють 8,4% та не довіряють 81,1%, народному депутату Петру Порошенку довіряють 23,1% та не довіряють 69,2%, голові ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку довіряють 39,2% та не довіряють 56%,  Ющенку довіряють 13,9% та не довіряють 82,5%, Януковичу довіряють 7,4% та не довіряють 89,7%, Арсенію Яценюку, народному депутату України, довіряють 37,0% та не довіряють 58,3% респондентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суспільство не розуміє, яких депутатів хоче бачити – Доній

В опитувані брали участь 800 респондентів, старших 18 років.

Мешканці Львова найбільше довіряють своєму меру Андрію Садовому - 60,2%. Друга у рейтингу довіри йде Ірина Фаріон - 37,3%, не довіряють їй 40,7%. Третій Юрій Михальчишин, йому довіряють 27,0% та не довіряють 40,2%.

Сьогодішньому голові обласної державної адміністрації Віктору Шемчуку довіряють 7,4% та не довіряють 39,3%.

"Якщо б вибори відбулися найближчим часом, утретє переміг би Садовий, - каже керівник агенції "Фама" Мар'яна Малачівська-Данчак. - Садовий набрав би 40 відсотків. Ірина Фаріон набрала би 8 відсотків, Юрій Михальчишин - 6. Не підтримали би жодного кандидати 10 відсотків міщан."

"Справа в тому, що за останній час у місті покращилася ситуація у сфері культурного життя, водопостачання, вивезення сміття, теплопостачання. Це викликає у міщан довіру до влади. І хоч погіршилася ситуація зі станом доріг і львів'яни відчувають дискомфорт через ремонтні роботи на вулицях, вони цілком підтримують ремонтну кампанію", - зазначила керівник агенції.

Зараз ви читаєте новину «Серед українських політиків львів'яни найбільше не довіряють трьом Вікторам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі