четвер, 01 вересня 2011 09:51

До гімназії разом з Януковичем пустили лише першокласників

До гімназії разом з Януковичем пустили лише першокласників

Через приїзд президент Віктора Януковича до Київської інженерної гімназії майже на годину у столиці перекрили вулицю Княжий затон, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На тротуарах вулиці, через кожні десять метрів один від одного стояли міліціонери. За рогом зупинились три мікроавтобуси із працівниками спецпідрозділу "Беркуту".

Президент, після того, як відкрив школу, зайшов до середини, але вже за десять хвилин поїхав.

Директор гімназії Дмитро Рудий розповів, що про те, що гімназію відвідає хтось із керівників держави, знали заздалегідь.

"Але чи буде Віктор Федорович, чи Микола Янович, відомо не було", - додав він.

Після від'їзду Януковича до школи дозволили зайти пресі та батькам. До того туди за главою держави завели тільки першокласників з їхніми вчителями.

Нагадаємо, сьогодні президент Віктор Янукович відкрив Київську інженерну гімназію на лівому березі столиці. В якості подарунка глава держави привіз "комп'ютерний сучасний клас".

Слід зазначити, Київська інженерна гімназія розташована на вулиці Княжий затон у Дарницькому районі столиці. У школі є два басейни, лінгафонні кабінети, хімічні та біологічні лабораторії, електронна бібліотека. У кожному класі є монітор і можливість виходу в Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «До гімназії разом з Януковичем пустили лише першокласників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі