середа, 31 серпня 2011 18:35

"Влада повинна обговорювати реформи з суспільством" – Янукович

"Влада повинна обговорювати реформи з суспільством" – Янукович

Президент України Віктор Янукович на зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій заявив, що під час впровадження реформ влада повинна вести постійний діалог із громадянами, повідомляють УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

Він переконаний, що успіх реформ значною мірою залежатиме від того, як буде налагоджено роз'яснювальну роботу щодо їх змісту.

"Людям треба пояснити, заради чого це (реформування) робиться, і що це нам дасть", – підкреслив Янукович.

На думку Президента, багато проблем, пов'язаних із впровадженням реформ, виникає саме тому, що люди не зорієнтовані щодо завдань і наслідків запропонованих змін.

Звертаючись до кандидатів на посади голів райдержадміністрацій, Президент закликав їх ефективно працювати як на розвиток районів в цілому, так і на вирішення питань конкретних людей.

"Оцінку вам даватимуть люди. А разом із вами - і мені. Тому треба тримати руку на пульсі життя, знати, що потрібно людям, йти їм назустріч. Дрібниць тут не буває", – наголосив Янукович.

Нагадаємо, сьогодні учасники акції проти політичних репресій , яка пройшла біля адміністрації президента на вулиці Банковій у Києві, кидали димові шашки.

Зараз ви читаєте новину «"Влада повинна обговорювати реформи з суспільством" – Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі