середа, 31 серпня 2011 17:24

Для Януковича помили сходи до Київської інженерної гімназії

Для Януковича помили сходи до Київської інженерної гімназії

Завтра відкривається Київська інженерна гімназія, яка знаходиться на вулиці Княжий затон у Дарницькому районі, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Відкриття має відвідати президент Віктор Янукович.

Протягом останніх двох місяців у дворах поруч із школою поклали новий асфальт, знесли ринок "Княжий затон", що раніше розташовувався біля школи, розмалювали нову розмітку і вздовж дороги розбили клумби та альпійські гірки.

Також біля школи поставили світлофор. Сходи, що ведуть до входу школи, вимили водою зі спеціальним мийним засобом для плитки. Наразі працівники пересаджують квіти біля школи.

Президент відвідає саме цю школу через те, що це новобудова. У школі два басейни, лінгафонні кабінети, хімічні та біологічні лабораторії, електронна бібліотека. У кожному класі є монітор і можливість виходу в Інтернет.

Школу прикрашає транспарант: "Нова школа - це наше майбутнє, завтрашній день України". На в'їзді до школи чергує охоронець.

Зараз ви читаєте новину «Для Януковича помили сходи до Київської інженерної гімназії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі