середа, 03 жовтня 2007 14:21

До ЦВК ще не надійшли дані з 188 виборчих дільниць

До Центральної виборчої комісії ще не надійшли дані про результати голосування із 188 виборчих дільниць. Про це сказав у інтерв"ю журналістам заступник голови ЦВК Андрій Магера.

За його словами, є шанс "9 з 10", що сьогодні ці дані надійдуть.

Магера зазначив, що ці дільниці знаходяться в різних областях України.

Магера нагадав, що в Україні працювали 33 тис. 974 виборчі дільниці, і з 33 тис. 786 вже надійшла інформація про підрахунок голосів.

Він зауважив, що сьогодні від окружних і дільничних виборчих комісій продовжують надходять оригінали відповідних протоколів. За даними Магери у даний час вже прийнято близько 30 протоколів окружних виборчих комісій.

Він зазначив, що приблизно у 35-40% випадках необхідно складати уточнені протоколи у зв"язку з внесенням змін до тих, що надійшли. Магера наголосив, що зміни стосуються не даних про голоси, відданих за кандидатів у народні депутати, а так званих технічних нюансів, тобто пунктів, які стосуються бюлетенів, що не підлягають врахуванню, зіпсованих виборчих бюлетенів, в окремих випадках недійсних виборчих бюлетенів.

Він висловив сподівання, що до кінця сьогоднішнього дня до ЦВК надійде інформація із таких проблемних округів як N1 (АРК), N9 (м. Вінниця) і N218 (м. Київ), пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «До ЦВК ще не надійшли дані з 188 виборчих дільниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі