субота, 28 квітня 2007 11:30

Для Луценка краще Піскун, ніж Медведько

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає Святослава Піскуна на посаді генпрокурора кращою альтернативою Олександру Медведьку. Таку думку він висловив у п"ятницю ввечері в ефірі каналу ICTV.

Екс-міністр внутрішніх справ зазначив, що дійсно критикував Піскуна в період його перебування на цій посаді, оскільки він не реагував на справи проти державних чиновників, які передавалися до генпрокуратури з МВС.

"Проте коли був призначений Медведько, який став зброєю однієї політичної сили, почав перетворювати прокуратуру у машину по відбілюванню мафії, то на цьому фоні пан Піскун був просто квіточки", - підкреслив Луценко.

За його словами, "якщо Піскун відчув у собі потугу бути генеральним прокурором, а я не думаю, що він пішов на цю посаду просто щоб потрапити до книги рекордів Гіннеса, то все буде гаразд і з Україною, і з виборами, і з наступним розслідуванням злочинів",

"Піскун зможе, якщо президент допоможе", - підсумував Луценко.

Крім того, говорячи про формування партійних списків на майбутніх дострокових парламентських виборах, Луценко запропонував, "щоб депутатів цього скликання в списках було не більше 30%", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Для Луценка краще Піскун, ніж Медведько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі