вівторок, 18 вересня 2007 09:13

Дітей глави районного штабу НУ-НС в Луганську піддали жорстокому нападу

Блок партій Наша Україна - Народна самооборона заявляє про напад в Луганську на керівника Артемівського районного штабу блоку Світлану Трачук. Згідно повідомлення НУ-НС, о 20.00 13 вересня в приватний будинок сім"ї Трачук проникли 5 озброєних невідомих. "У цей час в будинку знаходилися діти Світлани Трачук. Невідомі зчинили над ними фізичне насильство. Після цього вони обшукали житлове приміщення й вилучили документи зі списками активістів Артемівської районної організації НСНУ, їх номери телефонів і списки членів комісій від НСНУ, а також інші документи", - мовиться в повідомленні прес-служби блоку.

Як повідомила сама Світлана Трачук, злочинці наділи дітям на голови мішки й спустили в котельну, самі в цей час обшукували будинок.

"Ми з чоловіком були в цей час у Києві. Нападники не взяли гроші й коштовності, не чіпали сейф. Забрали тільки документи по штабу і знищили роздаточну літературу блоку, яка знаходилася в гаражі. Тобто це в будь-якому випадку має політичний мотив. Тим більше у мене був конфлікт із представником Партії регіонів", - відзначила Трачук.

В управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області факт нападу підтвердили.

Як повідомлялося, в серпні УМВС у Луганській області зафіксувало два напади на керівників місцевих штабів НУ-НС в Краснодоні та Меловському районі.

За матеріалами: Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Дітей глави районного штабу НУ-НС в Луганську піддали жорстокому нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі