четвер, 14 серпня 2014 10:34

Депутати сидітимуть до останнього, але люстрацію розглянуть - Турчинов

Депутати сидітимуть до останнього, але люстрацію розглянуть - Турчинов
bigmir.net

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов гарантує що сьогодні парламент розгляне закон про люстрацію.

Про це він сказав, виступаючи у парламенті, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Турчинов наголосив, що у сьогоднішному порядку денному не має жодного зайвого питання і попросив депутатів не зривати засідання.

Перед тим в.о голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв виступив з парламентської трибуни і заявив, що його політична сила вимагає поставити до порядку денного їхній законопроект про вибори, а також ухвалити ратифіакцію угоди з ЄС.

За його словами, також депутати якомого швидше мають розглянути закон "Про очищення влади".

"Ми знову не бачимо у порядку денному проекту, який стосується люстрації, бо його поставили аж 22-им. Ми просто до нього не дійдемо", - пояснив нардеп.

Соболєв розказав, що члени фракції отримали безліч смс та дзвінків на підтримку законопроекту про люстрацію, тому парламент повинен схвалити цей документ.

Коли нардеп виступав з трибуни, біля нього стояли два десятки членів фракції із плакатом: "Затягування ратифікації з ЄС - це план Путіна!". Такий же написав був у них на білих футболках.

Зараз ви читаєте новину «Депутати сидітимуть до останнього, але люстрацію розглянуть - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі