пʼятниця, 03 грудня 2010 10:44

Депутати Свободи хочуть покінчити з російською попсою у потягах

Депутати Свободи хочуть покінчити з російською попсою у потягах

ВО "Свобода", яка нині керує львівськими міською та обласною радами, з перших же сесій почала з політичних заяв. Члени націоналістичної партії вимагають посилити охорону пам'ятника Бандері, заборонити російські пісні в потягах і весілля в день Голодомору.

"Свободівці" просять міліцію виставити біля монумента лідеру ОУН постійний патруль, а в річницю з дня його народження, 1 січня (і в усі новорічні свята) охорони, вимагають вони, має бути більше.

Проте у міліції заявляють, що з тих пір, як три роки тому у Львові поставили пам'ятник Бандері, його цілодобово охороняє міліцейський пост.

"Якщо міліції не має біля пам'ятника, то вона чергує в машині неподалік", - сказав начальник прес-центру облміліції Денис Харчук.

Крім того, "Свобода" обурена, що в день пам'яті жертв Голодомору в ресторанах святкували дні народження і весілля.

"Народ здурів: п'янки, гульки. Треба заборонити свята в такі дні", - заявив "свободівець" Іван Гринда.

А його однопартійців з облради розсердила російська попса в поїздах. Депутати пожартували: мовляв, треба скинутися по десятці і купити в потяги диски з українськими піснями.

Варто відзначити, що депутати ВО "Свобода" отримали більшість комісій в міськ-і облраді, в тому числі по землі, майну і фінансів.

При цьому лідер "Свободи" Олег Тягнибок став рядовим членом в самій непрестижній комісії - молодіжної політики та спорту.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Депутати Свободи хочуть покінчити з російською попсою у потягах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі