понеділок, 25 жовтня 2010 10:49

Депутати просять збільшити повноваження Януковича

Депутати просять збільшити повноваження Януковича

Луганська обласна рада закликала народних депутатів підтримати Віктора Януковича і надати йому усі повноваження.

Відповідне звернення депутати ухвалили під час останньої сесії.

"Просимо підтримати президента України Віктора Януковича у вирішенні стратегічного завдання - перемогти бідність і домогтися, щоб уже через найближчі 10 років Україна увійшла до списку 20-ти найбільш розвинених країн світу", - зазначається у зверненні.

На їхню думку, українці не проти того, щоб Президент для досягнення цієї мети отримав весь обсяг необхідних повноважень.

"А тому закликаємо всіх - припинити дискусії на тему "варто чи ні було скасовувати політичну реформу 2004 року", - говориться у зверненні, яке цитує "Главред" із посиланням на УНІАН.

Сьогодні України отримала унікальну можливість здійснити якісний ривок, результатом якого має стати стабільний розвиток у всіх сферах життя, вважають луганські депутати.

Зазначимо, що після рішення Конституційного суду та ухвалення змін до закон про Кабмін та низки інших нормативних актів, Янукович отримав величезні повноваження, які є більшими ніж були у Леоніда Кучми.

Зараз ви читаєте новину «Депутати просять збільшити повноваження Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі