вівторок, 04 грудня 2012 04:52

"Депутати мають визначитися: чи вони є суб'єктом політичної відповідальності, чи опозицією" - "регіонал"

"Депутати мають визначитися: чи вони є суб'єктом політичної відповідальності, чи опозицією" - "регіонал"
Юрій Мірошниченко. Фото: www.trust.ua

Опозиція і влада мають домовитися про конкретні дії, які вони будуть робити в інтресах громадян.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента у ВР Юрій Мірошниченко.

Він переконаний, що опозиція і провладна більшість таки зможуть знайти спільну мову у новому парламенті.

"Якщо говорити, про що може спілкуватися опозиція і влада – то це лише про конкретні дії, які будуть робити і одні, і інші в інтересах громадян України. Це так звана програма майбутнього. Це достойні відповіді на ці виклики, які постали перед нашими людьми. Більше компромісів бути не може", - наголосив "регіонал".

Мірошниченко додав: "Звісно, ми не можемо змінити той формат парламенту, де є опозиція і провладна більшість. І, можливо, провладна більшість, взявши на себе відповідальність, сформує цей уряд".

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи є вже у Партії регіонів більшість, він запевнив: "Я думаю, що так".

Однак Мірошниченко уточнив: "Ми можемо говорити про більшість і опозицію, коли наші народні депутати складуть присягу, вступлять в ту чи іншу фракцію і заявлять про свою готовність працювати або як суб'єкт політичної відповідальності за стан в країні, або як представники української опозиції"

Зараз ви читаєте новину «"Депутати мають визначитися: чи вони є суб'єктом політичної відповідальності, чи опозицією" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі